Hírstart robot podcast - Film, zene, szórakozás

„Álnok lépésre készül Meghan” – keményen odaszúrtak Harry herceg feleségének

Episode Summary

Szórakoztató podcast hírek a legérdekesebb filmekről, televíziós- és streaming csatornák választékából, a színházi életről, könyvekről, és a kulturális életről. Mindezt egy robot olvassa fel.

Episode Notes

 1. „Álnok lépésre készül Meghan” – keményen odaszúrtak Harry herceg feleségének
  hirado.hu     2023-02-01 05:36:00     Bulvár Harry herceg Új-Zéland
  Dan Wootton új-zélandi születésű brit újságíró és műsorvezető szerint a sussexi hercegné hallgatása valami nagy volumenű, aljas lépés előszele.
 2. A melegrománc, ami kiakasztja a bigott geekeket
  NLC     2023-01-31 18:24:37     Film Párkapcsolat Fehér Lótusz
  Egyiküket A Fehér Lótusz kattant hoteligazgatójaként ismerheted, a másik a Városfejlesztési osztályban dolgoztatta a rekeszizmainkat. Most az apokalipszis után egymásra találnak, és elmesélik nekünk az egyik legszebb szerelmi történetet, amit valaha tévéképernyőn láttunk. A Last of Us harmadik részének főszereplőivel, Murray Bartlettel és Nick Offe
 3. 100 éve született Norman Mailer, minden idők egyik legjobb háborús regényének szerzője
  Könyves Magazin     2023-01-31 17:51:57     Könyv háború USA egyetem Diploma Marilyn Monroe Pulitzer-emlékdíj
  Száz éve, 1923. január 31-én született Norman Mailer Pulitzer-díjas amerikai író, akinek legismertebb könyve - minden idők egyik legjobb háborús regénye - a Meztelenek és holtak. Marilyn Monroe, börtönbüntetés, 16 évesen szerzett egyetemi diploma, két Pulitzer-díj - összegyűjtöttünk néhány érdekességet róla.
 4. Will Smith és Martin Lawrence közös videóban jelentették be, hogy mégis elkészül a Bad Boys negyedik része
  Player     2023-02-01 08:00:05     Film Hollywood Will Smith
  Will Smith Oscar-pofonja miatt egy ideig kétséges volt, hogy elkészül-e valaha a Bad Boys folytatása, mivel a sztár több projektjét is befagyasztották. Úgy tűnik, Hollywood mostanra megbékélt.
 5. Annyira utálják az HBO Max sorozatát a nézők, hogy rögtön történelmet is írtak vele
  Mafab     2023-02-01 08:21:03     Film HBO
  Már nem sokkal az indulás után is éles kritikákat kapott, mostanra viszont a Vilma minden idők legrosszabbra értékelt animációs sorozata lett.
 6. Siratjuk őt! – Végső búcsút vettek Tamás Gáspár Miklós filozófustól
  Librarius     2023-02-01 09:59:38     Könyv Tamás Gáspár Miklós
  Tamás Gáspár Miklós a legértékesebbet hagyta itt, amit távozó az itt maradókra hagyhat: "a gondolkodni valót" - hangzott el egy beszédben.  
 7. Több mint félmillióan látogattak el a pécsi Zsolnay Örökségkezelő programjaira és helyszíneire tavaly
  Tudás.hu     2023-01-31 19:56:29     Zene Baranya Koncert Pécs Holding Kodály Zoltán Zsolnay
  Több mint félmillió ember látogatott el a pécsi kulturális holding, a Zsolnay Örökségkezelő NKft. (ZSÖK) helyszíneire, rendezvényeire tavaly, annak ellenére, hogy az év első hónapjait még a pandémia miatt elrendelt korlátozások jellemezték – közölte a társaság.A Kodály Zoltán nevét viselő koncert- és konferenciaközpontot, a pécsi kulturális negyede
 8. Különleges koncerttel emlékezik meg az ártatlan civil áldozatokról hazánk legmenőbb férfikara, a Szent Efrém az orosz- ukrán háború kitörésének évfordulóján
  NullHatEgy     2023-02-01 07:04:24     Zene Ukrajna háború Koncert Kárpátalja Zeneakadémia
  Egy hónap múlva, az ukrajnai háború kitörésének egy éves évfordulóján, február 23-án a Zeneakadémián az ukrajnai civil áldozatokra emlékező koncertet ad a Szent Efrém Férfikar. A kétfélidős hangversenyen többek között felhangzik a kar egyik tagja, a kárpátaljai születésű Papp Viktor erre az alkalomra írt műve, a Requiem ukrán és latin nyelven, vala
 9. Padlóra küldte a Reggeli döntése Járai Mátét: „Nem titok, hogy néha elpityeredem”
  Blikk     2023-01-31 18:12:50     Film Járai Máté
  Két év után távozik az RTL Reggeli című műsorából Járai Máté. A színész, aki közel két évig volt a stáb tagja, sosem tagadta, a hajknali kelés ellenére imádja a feladatot.
 10. Rossz lóra tett a TV2 a Hazatalálsszal?
  port.hu     2023-02-01 06:00:00     Film TV2 A mi kis falunk
  A TV2 új, napi sorozata az első héten nem remekelt, olyannyira nem, hogy az RTL-en nagyjából azonos időben futó A mi kis falunk ismétlés is veri a fiatalok körében.
 11. Érkezik J. K. Rowling krimisorozata az HBO Maxra
  UZine     2023-02-01 10:05:28     Film Anglia BBC HBO J. K. Rowling
  A Strike című angol bűnügyi széria ötödik évada februárban érkezik az HBO Max streamingszolgáltatóra.  J.K. Rowling Robert Galbraith álnéven írt regénysorozatából a BBC készített sorozatot, de szerencsére az HBO Max sem maradt adós vele, és a soron következő, ötödik évadot is elhozza. Az új szezon a Zavaros vér (Troubled Blood ) című kötetet dolgoz